View Single Post
Vechi 13.03.2012, 23:44:38
Amaaa91 Amaaa91 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.03.2012
Implicit problema unei tinere`religii`

Doamne ajuta!
Am ajuns în situația în care nu știu ce sa mai fac .... Sunt creștină ortodoxa iar prietenul meu este neoprotestant, suntem de 5 ani împreună iar problema este ca trebuie sa luam o decizie deoarece nu ne putem căsători. Deși noi ne înțelegem foarte bine, eu mereu am fost afectata de situația tensionanta care exista intre religiile noastre (de ortodocși am fost văzuta ca eretica iar de protestanți ca fata din lume), am citit mult și m/au afectat mai ales discuțiile citite de pe forum-uri. M-am rugat in acești 5 ani mereu Domnului sa ma ajute sa aleg o cale ca sa ma mantuiesc doar atât ma interesează, nu conteaza in ce religie sunt, eu mereu l-am avut pe Domnul în inima si simt ca Iisus Hristos e langa mine dar in problema asta nu stiu ce sa mai fac nu vreau sa gresesc deoarece Dumnezeu este pe primul loc in viata mea. Cred ca Iisus Hristos este Mantuitorul meu si ca ma iubeste mai mult decat oricine pe lumea acesta.. . Si chiar daca suntem de religii diferite avem acelasi pareri si pot spune ca in acesti 5 ani am crescut spiritual amandoi ne/am ajutat unul pe altul.
Acum orice parere ar putea fi de ajutor... dar va rog daca postati sa nu fie cu ura .. nu stiti cat poate sa afecteze un tanar si cate lacrimi am dat pana acum pe tema aceasta ...
Multumesc
Domnul sa va binecuvinteze
Reply With Quote