Citat:
În prealabil postat de Amaaa91
Imi cunosc religia... adevarul nu exista in alta parte decat la ortodocsi.
|
Inseamna, draga sora in Hristos, ca prin postarea ta nu cauti un sfat ci il cauti pe acela care este conform unei convingeri deja formate. Tu cauti confirmari si reconfirmari la ceea ce tu tii strans in mana, "adevarul" tau.
Ia seama insa, viitorul tau nu mai este al tau ci este "al vostru". Daca viitorul tau sot nu a ajuns si el la convingerea ta (
adevarul nu exista in alta parte decat la ortodocsi) atunci eu zic ca este prematur sa te gandesti la mariaj caci, si de s-ar materializa, noua relatie maritala ar pleca de la un compromis. Ama, nu face asta, cel putin nu acum. Mult veti suferi.
Ma degraba, in tot ce veti face impreuna, fiti in totul, dar absolut in toate lucrurile de acord.
Cat priveste mantuirea trebuie sa fiti si sa ramaneti in Hristos, pentru a fi siguri de ea. Rugati-va impreuna, cititi impreuna din Sf.Scriptura, caci mantuirea, care este data bisericii lui Hristos, este revelata in Sf.Evanghelie.
"Caci mie nu mi-e rusine de Evanghelia lui Hristos; fiindca ea este puterea lui Dumnezeu pentru mantuirea fiecaruia care crede." (Rom.1:16)