Citat:
În prealabil postat de Amaaa91
Imi cunosc religia .. m/am nascut in ea si am fost la spovedit si la impartasit mereu, parintii mei bunicii mei sunt ortodocsi (nu suntem ortodocsi doar cu numele)... am vorbit cu foarte multi preoti.. din care am avut pareri diferite de la cele mai extremiste pana la mai intelegatoare.
Eu nu vreau sa/mi pierd mantuirea atata tot .. chiar nu ma intereseaza de nimic altceva.. si aceasta stiu ca este un dar de la Dumnezeu si se dobandeste prin credinta in Iisus Hristoas.. dar fiind copil, asa ma consider plec urechia, la ce se spune in religia mea( adevarul nu exista in alta parte decat la ortodocsi).
|
Ma bucur sa citesc asa ceva.
Inseamna ca stii unde sa gasesti raspunsurile.
Probabil stii si ca fara ajutorul lui Dumnezeu nimic nu putem face.
Este foarte important sa nu pasesti cu stangul in viata.
Sa stii ca eu am avut ocazia sa cunosc o femeie care iubea un strain (religie orientala). Si cu multa rugaciune, nevointa si truda l-a adus la ortodoxie INAINTE de nunta.
El nu stia nici romaneste, dar s-au dus pana in la parintele Noica, l-au cautat in sihastrie.. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu a reusit sa-l aduca la lumina ortodoxiei.
Deci ai incredere, cu ajutorul lui Dimnezeu orice se poate.. daca aceasta este voia Lui.