În prealabil postat de vsovivi
Ce a interzis regele regilor, adică Domnul nostru Iisus Hristos?
Dacă tu nu pricepi ce înseamnă bârfa, mincuna, dezinformarea, adulterul, otrava politică prozelitistă, profitul necuvenit prin lege, insinuarea, victimizarea absurdă, ironia și speculațiile pătimașe sau viclene, deci dacă tu nu pricepi toate aceste manevre ale celor ce se leapădă de Dumnezeu și nu pricepi că regele soare al României, Carol al II-lea, a fost un model de urmat pentru toți oamenii și nu numai pentru români, eu n-am ce-ți face și el era un rege care purta simbolul cel alb al Domnului și nu pe cel roșu al trufiei și fățărniciei păgâne ascunsă sub piei de oi și haine de preoți.
Păi cine se aseamănă se adună, deci cine este împotriva lui Carol al II-lea se adună și formează armatele minciunii lovind în Dumnezeul lui, vrând nevrând, căci vor să triumfe autoândreptățirile și pârele lor.
Dar voi nu știți deosebi nici măcar faptele văzute, și atunci cum o să deosebiți pe cele nevăzute (deductibile) sau cum o să credeți că a fost și este inima lui bună înaintea Domnului? Habar n-aveți însă credeți cu ambiție și ardoare în tot felul de bârfe care s-au lipit de mintea voastră ca marca de scrisoare căci ați fost bine mituiți să vă puneți bine cu teroriștii cei înfricoșători.
Voi dați înainte la flașneta credulă a prostiei și a tuturor neroziilor profesorale ca să fiți aplaudați de oamenii 'mari'... Nu știți să priviți cu smerenie și adevăr în istorie și în sufletul vostru din Dumnezeu... vă lăsați pradă ispitei și cădeți în judecată învoindu-vă apoi cu toate păcatele și mândriile îngâmfării ca într-o afacere din care vă gândiți că o să prosperați.
La ce bun deci să-ți tot demonstrez lumina din cârmuirea regilor României dacă vouă vi se pare că e întuneric? Pentru voi e întuneric lumina căci probabil ea vă cam arde... vă arde ca pe moroi sau pe vârcolaci... și asta înseamnă că ați fost otrăviți cu pătimășie și minciună ca să vă credeți voi victime, ați fost inoculați cu neghina și acum apar în voi roadele și vă arde lumina cea blîândă și bună și lină căci vă credeți voi victime în timp ce pe Adevărul, credința, dreptatea, pacea, le-ați părăsit demult, că de dragoste ce să mai vorbim, că doar voi în numele ei vă ambiționați să vă învârtoșați inimile pe calea cea dreaptă, în numele milei! Halal!
Deci dragul meu... studiază faptele și cum arăta România în perioada regelui Carol al II-lea, și cum era privită în lume și în Europa, și ce a făcut regele pentru credință, pentru oamenii muncii, țărani, muncitori, și oricare dintre cetățeni... și apoi mai vorbim.
Iar dacă vrei să pricepi ce este adulterul, atunci compară-l pe Carol al II-lea cu David când a făcut el cele 3 păcate ale sale și cu Solomon și faima și slava sa și eventual cu Irod căruia îi cerea Ioan B. să iasă din ''căsătoria'' cu femeia fratelui său și care nu s-a pocăit și nu s-a smerit ca David.
Ți-am mai spus: Hristos nu a condamnat și nu a interzis absolut nimic ci el a venit să caute și să găsească pe oaia cea pierdută spunând:
''Legea e veșnic vie și proorocii nu mint căci grăiesc de la Dumnezeu, iar cine vrea să se desăvârșească, să se lepede de sine și să vină după Mine... iar cine vrea să meargă în iad după satana e liber s-o facă, n-are decât, căci dragoste cu de-a silnicia și răutatea nu se poate... și poruncă nouă a dăruit...'' ceva de genul ăsta a zis că nu știu citatele exacte, așa că pocăiți-vă și umiliți-vă căci Împărăția Cerurilor se apropie... dacă o doriți și o chemați și vă rugați pentru ea... însă Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa arde... și dacă nu vă pregătiți cu bună așteptare s-ar putea să fiți spulberați așa cum antichristul va fi spulberat cu suflarea gurii Domnului.
|