View Single Post
Vechi 14.03.2012, 18:27:00
Ciprian Hangan Ciprian Hangan is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.02.2012
Implicit probleme

Am vazut dupa poza Dumneavoastra ca sunteti preot, poate preot casatorit. Vreau sa mentionez doua lucruri, unul ca sfnatul Parinte Nectarie de la Eghina ( am fost acolo in 2006 ) avea dreptate cum ca Sfantul Apostol Petru nu a instituit decat Biserica Antiohiei, si asta inseamna ca a botezat, miruns, impartasit, apoi a casatorit, hirotonit in diaconi, preoti si episcopi si a instituit Biserica cum sa functioneze, inclusiv anaforaua, numai in Patriarhia Antiohiei. Nu stiu exact cand, Sfantul Apostol Petru a plecat din cauza persecutiilor evreilor din scaunul lui Moise ( Parintii mei Ioachim si Ana erau luminatorii legii si ai darului ), a plecat intr-o localitate din Egipt care se numea Babilon, si care amintea de varianta din Egipt a Babilonului. Insa din cauza ambitiilor de putere a lui Nero, care era nemultumit ca Biserica a randuit ca la Roma, acolo unde era tronul imperial, sa fie o Biserica instituita doar de Sfantul Pavel, cel intocmai cu apostolii, care era ca Regele Saul din semintia lui Veniamin, si din cauza ca acesta s-a hotarat sa dea foc Romei si sa dea vina pe crestini, si prin aducerea Sfantului Apostol Petru la Roma sa schimbe situatie nomocanonica, situatia a dus ca Sfantul Apostol Petru sa fie adus pentru rastignire la Roma din Babilonul Egiptului. Deci Sfantul Apostol Petru nu a avut timp sa instituie Biserica la Roma, si asta o stiu si toti sectarii crestini din lume. Una la mana. A doua este o problema de liturgica, problema profetica. Se stie ca iudeul Patriarh Justinian Marina a schimbat la un moment dat din Isus a spus Iisus, si apoi la cca doi ani neimpliniti a schimbat din Christos a spus Hristos. Si acest lucru se reflecta in cubul scos cu copia de Patriarh pe care el scria Iisus Hristos NIKA, in loc de Isus Christos NIKA cum a fost in perioada monarhica. La acest lucru fac o adaugare, s-ar putea ca acest Iisus Hristos sa fie o viziune a profetului Karl Marx, deci sa fie o viziune calvinista intoarsa pe dos conform profetului comunismului Karl Marx. Apropos, sunteti la curent cu ce profetea Parintele Arsenie Boca despre cum va evolua acesta erezie care duce si la citiri ciudate a Sfintei Scripturi, dar mai ales a Psaltirei, stiti dumneavostra necazurile.
Reply With Quote