View Single Post
Vechi 14.03.2012, 23:47:46
Amaaa91 Amaaa91 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.03.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Ammaa, pe cine iubesti mai mult???? pe Dumnezeu si ortodoxia cu care ai crescut, sau pe prietenul tau.... aici nu alegi intre religia ortodoxa si cea penticostala, ci intre religia ortodoxa, Dumnezeu, Iisus, maica domnului si prietenul tau..... eu stiu ce inseamna iubirea adevarata, si ma bucur ca nu sunt in locul tau.... e o decizie atat de grea.... cand o sa raspunzi la intrebarea mea initiala o sa poti lua o decizie..... eu as spune sa nu iti parasesti religia.... eu asa as face.... si Dumnezeu o sa iti arate caldura si recunostinta Sa..... dar asta o sa se intample dupa ce o sa treci prin clipe groaznice datorita ispitelor venite de la diavol..... ai grija de tine... Doamne ajuta!!!
Pentru mine e Dumnezeu si apoi prietenul meu si pentru el este acelasi lucru ( si inca nu pot crede ca doar ortodocsii se mantuiesc ca din cate am inteles pana acum doar noi avem adevarul.. nu esti ortodox esti pierdut )
Iar prietenul meu nu este penticostal ci crestin dupa evanghelie
Sunt sigura ca Dumnezeu ma va calauzi si va ramane in viata mea.. restul ramane de vazut .. poate ne vom intalni in rai si daca toti fratii mei ortodocsi(care sustin ca doar noi ne mantuim) nu au avut dreptate si vad persoane de alta religie in rai atunci ...
Reply With Quote