View Single Post
Vechi 15.03.2012, 01:16:37
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Amaaa91 Vezi mesajul
Acum m-am speriat si am intrat in panica deoarece trebuie sa i-au o decizie ori raman in religia mea ori trec la alta religie.
Chiar daca va hotarati pentru biserica ortodoxa, ori pentru crestinii dupa evanghelie, religia nu o veti schimba, nici unul din voi doi. Intrucat religia voastra este aceeasi - crestinismul. Religiile in lume sunt crestinism, iudaism, islamism, budism etc. Unul din voi va schimba confesiunea, denominatia in care va sluji lui Hristos, nu religia.

Aici este confuzia. Religia voastra este si acum aceeasi. Sunteti crestini. Il credeti pe Iisus Hristos si Il marturisiti pe Iisus Hristos. Confuzia asta este alimentata doar de diavolul, in realitate voi marturisiti pe acelasi Dumnezeu - Tatal, Fiul si Sfantul Duh.

Te intreb. Cu ce sunteti voi mai buni, tu - ortodoxa sau el - crestin dupa evanghelie, decat un african din Nigeria care L-a primit pe Iisus Hristos in inima lui luna trecuta, gratie unei evanghelizari dintr-un trib de la marginea junglei? Sau cum de este marturia voastra mai bine primita decat a unui crestin chinez, care este incartiruit de mai bine de zece ani pentru ca Il marturiseste pe Hristos?

Despre ce vorbim???

Hristos nu cere de la nici unul din voi doi altceva decat inima voastra. Intreaga. Sa Il iubiti, sa Il ascultati, sa Il urmati... Si facand astfel, sa va bucurati unul de celalalt, imprejmuiti de copii vostri, pana la adanci batraneti.

Hristos in voi, nadejdea Slavei. Mantuirea e numai si numai in Hristos si prin Hristos. Restul??? De restul ne vom lamuri cu totii, cand ne vom intalni sus, in ceruri.

Domnul sa va binecuvinteze in planurile voastre. Amin.

Last edited by ucenic; 15.03.2012 at 01:18:48.
Reply With Quote