View Single Post
Vechi 15.03.2012, 12:56:19
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Amaaa91 Vezi mesajul
Acum cat priveste decizia mea sunt sigura ca orice voi alege la sfarsit Dumnezeu nu ma va lasa sa ma pierd, este Tatal meu, m-am rugat multi ani.
Fiti sigura de asta. Isus a zis: "pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară".
Cata vreme il veti cauta pe Dumnezeu cu sinceritate El va fi cu dumneavoastra. Nu va temeti, Dumnezeu a promis: Domnul este cu voi când sunteți cu El; dacă-L căutați, Îl veți găsi; iar dacă-L părăsiți, și El vă va părăsi.

Daca il veti parasi pe EL, doar atunci si El va va parasi.

A parasi o confesiune crestina si a te alatura alteia nu inseamna intotdeauna a-L parasi pe Dumnezeu.
Din punctul meu de vedere dumneavoastra puteti trece la Crestini dupa Evanghelie sau el poate trece in Ortodoxie.
Si intr-o confesiune si in cealalta sunt unii preoti sau pastori buni si altii corupti si departe de Dumnezeu. Oameni care-si fac slujirea ca pe o meserie. Important este ca in biserica in care veti merge sa gasiti viata duhovniceasca. Sa gasiti o biserica in care preotul sau pastorul sa vesteasca cu pasiune adevarul Cuvantului lui Dumnezeu si in care enoriasilor sa le placa rugaciunea, sa caute sfintenia si sa se iubeasca unii pe altii.

Pregatiti-va insa pentru vremuri dificile. Indiferent ca veti alege sa fiti in Biserica Ortodoxa sau Crestina dupa Evanghelie, va trebui sa platiti un pret. Pretul acuzatiilor de "tradare". Ele vor veni. Dar voi va trebui sa le indurati ca doar stiati de la bun inceput ca faceti parte din confesiuni diferite. Asta a fost o gresala (confesional vorbind) si acum va trebui sa platiti pentru ea.

Dar dupa cativa ani lucrurile se vor reaseza. Daca veti proceda cu tact si cu blandete, relatiile cu cei suparati se vor reface iar daca il veti cauta pe Domnul, viata voastra spirituala va progresa.

Dumnezeu sa va dea putere, intelepciune si lumina Lui.

Last edited by penticostalul; 15.03.2012 at 13:09:35.
Reply With Quote