View Single Post
Vechi 15.03.2012, 13:29:45
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Hai profetule mai zi ceva logic si rational ca copiii...
ca copil al lui Dumnezeu! da, uite ceva logic, rational si mai ales biblic:

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Prefer să greșesc în felul acesta, numindu-l "frate", decât să greșesc numindu-l "demonizat" pe un [poate] sincer copil al lui Dumnezeu! Cine sunt eu să-l judec? Mai ales că nu am pocăințometru. Știți, acel instrument ce se ține sub limbă (tastatură).
va demontez eu asta in doi timpi si trei miscari!

Asa am considerat si eu, sa-i numesc frati pe cei care cred in Isus si cu care ma inteleg relativ bine, insa iata in ce situatie am fost pus: un profet (nu penticostal), vine la mine si-mi zice o profetie, nu conteaza continutul ci faptul ca facea referire la niste duhuri de draci care iesisera din iad; acum, conform Bibliei "iadul"este mormantul si acolo se duc oamenii, nefiind un loc in care demonii sa fie stapani (deci nu e fief-ul demonilor, idee gasita la penticostali si nu numai!)----> prin urmare, profetia putea fi prin Duhul Sfant? nu, nu putea. Deci proorocul este unul fals, da???!!!
Ce zice Domnul cu privire la proorocii falsi? sa ne departam de ei. Eu asa am facut, am intrerupt relatiile cu acea pers., ca nu-mi trebuie profeti demonizati.
Ei, asa-i ca puteti fi si dvs. in aceeasi situatie???? Daca vine "penticostalul" cu chestii din astea, asa-i ca o sa-l priviti chioras??? Mai poate fi el frate...ganditi-va putin.