View Single Post
Vechi 15.03.2012, 15:58:15
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de linistea Vezi mesajul
daca nu te-a iubit nimeni nicioadata cu adevarat,(nu ma refer la familie)cum pot sa stiu daca Dumnezeu ma iubeste,daca nu ma cunoaste si totul e in mintea mea?cum stiu daca sunt unde trebuie?
Intrebarea este cat se poate de intemeiata. Nu toti si nu intotdeauna simtim iubirea lui Dumnezeu, din cauza pacatelor, din cauza impietririi inimii noastre. O clipa daca am simti cu adevarat dragostea lui Dumnezeu pentru noi si pentru intreaga lume, ar fi de ajuns pentru a renunta la viata pacatoasa, pentru a ne schimba definitiv modul de existenta, pentru a ne intari definitiv in bine si in iubire.

Ori faptul ca nu se intampla astfel cu noi, este semnul ca inca exista o parte opaca a noastra prin care lumina lui Dumnezeu nu poate patrunde. Dar acest fapt nu inseamna ca iubirea lui Dumnezeu nu exista sau ca noi nu putem inainta in a o experia. Ne impartasim de ea mai cu adevarat pe masura ce ne purificam de pacate si patimi.

Astfel, vom inceta a o percepe ca pe un concept abstract, regasind-o concretizata in aproapele nostru, in bucuriile si incercarile vietii, in Biserica, in taina creatiei etc.
Reply With Quote