Citat:
În prealabil postat de Amaaa91
sunt fericita ca macar lupt in fiecare zi din viata mea pentru Hristos, fac ceva pentru Hristos ma gandesc mereu, ma rog de fiecare data cand am ocazia...
Domnul stie ca este primul in viata mea si ca in minte mea de copil, chiar daca gresesc uneori vreau doar sa fiu alturi de El, de creator, acolo unde trebuie sa fiu, motivul pentru care exist si sunt pe pamant.
|
Pastreaza ceea ce ai, Ama - Hristos primul in inima ta. Si facand astfel, si tu si prietenul tau, veti putea face fata oricaror provocari. Constientizez ca ele vor veni, indiferent ce alegere veti face. Uitandu-ma numai la topicul acesta ma cutremur intelegand ce discutii infrunti in realitate in viata ta. Eu m-am rugat pentru tine si continui sa ma rog in zilele ce vor veni.
"Hristos in noi, nadejdea Slavei" - spune Cuvantul. Pastreaza ce ai - Hristos in inima ta, Ama pentru ca nimeni sa nu-ti fure bucuria mantuirii.
Citat:
În prealabil postat de Amaaa91
Il iubesc pe acest baiat nu pentru cum arata, ci pentru ca noi doi am reusit mereu sa crestem in credinta in Hristos.
|
Cititi in continuare impreuna Sf.Scriptura si nu incetati a va ruga impreuna. Cata vreme imi voi mai aduce aminte, o voi face si eu.
Domnul Iisus Hristos sa fie desfatarea inimilor voastre. Indraznesc sa va dau amandurora acest verset foarte potrivit pentru cei cinci ani de prietenie cat si pentru o intreaga vesnicie, alaturi de Hristos.
"Caci suntem bine incredintati ca nici moartea, nici viata, nici ingerii, nici stapanirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici inaltimea, nici adancimea, nici o alta faptura, nu vor fi in stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu care este in Iisus Hristos, Domnul nostru." (Romani 8:38,39 - parafr.)