View Single Post
Vechi 15.03.2012, 19:05:37
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Amaaa91 Vezi mesajul
ori raman in religia mea ori trec la alta religie.
Daca era dupa mine mergeam in amandoua partile, eu il simt pe Dumnezeu, aceeasi bucurie fericire, moment care nu as vrea sa se mai termine, implinire atat in slujbele ortodoxe( in special la cantarile noastre de la antifoane si pana la sfarsit) cat si in programul de la crestini.
Asadar tu trebuie sa treci la religia lui, el cred ca niciodata nu s-a gandit sa treaca la ortodocsi. Iar daca ii vei spune ca nu poti trece la pocaiti si sa aleaga, probabil va renunta la tine decat sa renunte la religia lui. Deci numai tu trebuie sa faci sacrificii, nu si el. Parca nu de mult era o persoana pe forum care spunea ca are prieten musulman, daca era musulman treceai la musulmani?
In concluzie, eu cred ca tu ai scris si pentru a gasi o aprobare pentru a te converti la alt cult. Dar daca vrei sa afli adevarul si nu doar sa auzi ce iti place, apostazia (lepadarea credintei) este cel mai mare pacat pe care il poate face un om. Nu exista mai multe biserici , ci doar una, Biserica ortodoxa. Aici este Capul Hristos, nu in alta parte, parasind ortodoxia te lepezi de Hristos. Nimeni nu iti impune nimic, fiecare face cum doreste avand liberul arbitru, dar e bine sa stie adevarul.
Reply With Quote