View Single Post
Vechi 15.03.2012, 19:55:43
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Amaaa91 Vezi mesajul
Cred ca ati deviat mult prea mult de la subiect, daca vreti sa mai adaugati ceva la problema mea va multumesc.. dar a-ti ajuns la contraziceri fara sens, v-as ruga sa incetati.
Dumnezeu sa te binecuvinteze. Cred ca acum tu de liniste ai nevoie, iar ce se vantura pe aici numai liniste nu se cheama. Pana la urma este si asta o lectie despre urzelile vrajmasului: "Dezbina si cucereste". O biserica dezbinata si decimata nu mai poate fi in veci puternica.
"Nu spera si nu ai teama.
Ce e val, ca valul trece.
De te-ndeamna, de te cheama,
Tu ramai la toate, rece"

Tinta ta e Adevarul. Care nu poate fi peste tot, ci doar cu Sfintii Parinti. Daca nu-i ascultam si nu facem ce ne indeamna ei, crezandu-ne noi mai intelepti, stim intr-a cui ceata ajungem. Fii hotarata sa nu tradezi credinta ta, chiar de-ar fi sa mori. Iubitul tau te va urma, daca te vrea cu adevarat. Si va veti iubi si mai mult cand adevaratul Har, va va uni prin Sfanta Taina a cununiei. Acum nu stii tu ce inseamna, dar ai ocazia sa afli dupa aceea. Ai incredere in ceea ce esti deja si nu-L dezamagi pe Mantuitor in sarcina pe care ti-a incredintat-o. El te-a ales pe tine, nu tu pe El. De tine depinde sa fii supusa sau sa-I intorci spatele!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote