Citat:
În prealabil postat de Amaaa91
Cred ca ati deviat mult prea mult de la subiect, daca vreti sa mai adaugati ceva la problema mea va multumesc.. dar a-ti ajuns la contraziceri fara sens, v-as ruga sa incetati.
|
Dumnezeu sa te binecuvinteze. Cred ca acum tu de liniste ai nevoie, iar ce se vantura pe aici numai liniste nu se cheama. Pana la urma este si asta o lectie despre urzelile vrajmasului: "Dezbina si cucereste". O biserica dezbinata si decimata nu mai poate fi in veci puternica.
"Nu spera si nu ai teama.
Ce e val, ca valul trece.
De te-ndeamna, de te cheama,
Tu ramai la toate, rece"
Tinta ta e Adevarul. Care nu poate fi peste tot, ci doar cu Sfintii Parinti. Daca nu-i ascultam si nu facem ce ne indeamna ei, crezandu-ne noi mai intelepti, stim intr-a cui ceata ajungem. Fii hotarata sa nu tradezi credinta ta, chiar de-ar fi sa mori. Iubitul tau te va urma, daca te vrea cu adevarat. Si va veti iubi si mai mult cand adevaratul Har, va va uni prin Sfanta Taina a cununiei. Acum nu stii tu ce inseamna, dar ai ocazia sa afli dupa aceea. Ai incredere in ceea ce esti deja si nu-L dezamagi pe Mantuitor in sarcina pe care ti-a incredintat-o. El te-a ales pe tine, nu tu pe El. De tine depinde sa fii supusa sau sa-I intorci spatele!