Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Din păcate se vede cum minți printre rânduri grozăvind și exagerând și apoi cum bagi iar flașneta bârfelor rele de parcă te-ai mira foarte de 'prostia mea', de 'ereziile mele' adică de ce scriu eu, însă ce spui tu aia tu spui și nu eu și ce pricepi tu aia tu pricepi din ce scriu și nu eu, iar dacă tu pricepi la nivelul ăsta josnic nu știu dacă te mai poate cineva lumina cu Lumină și nu cu întunericul luat drept lumină...
...și din moment ce mă trimiți direct la sf. Maslu în speranța că o să ai dreptate dând indicații prețioase de medic profesor atunci e clar unde se află nivelul trufiei tale pătimașe și ambițioase... știi dumneata ambiția aia a prostului nici dracu' nu o mai poate învârtoșa, iar Domnul dacă insiști te lasă să perseverezi să urmezi pe prost căci ești liber să alegi.
Probabil tu chiar ai mai fost pe la sf. Maslu și așa te-ai tratat, și se chiar vede din ceea ce scrii...
...păi fără credință și umilință n-ai cum să ieși din auto-îndreptățirea de sine, aia trufașă, căci nici Domnul cu deasila nu te poate vindeca ci El te sfătuiește ca fără pregătire și smerenie să nici nu îndrăznești să te apropii de cele sfinte căci s-ar putea nu să te vindeci ci să te 'arzi' adică poate îți amintești vorba aia a Lui: ''Nu mai păcătui ca să nu fie ție mai rău''... adică să nu cazi din lac în puț.
Acuma dacă tu nu crezi că Domnul a cerut să dea regele Carol al II-lea țării un moștenitor conform cu pactul Casei Regale cu România înseamnă că ești dus rău cu pluta. Tu zici oare că i-a cerut dracool?
Apoi dacă nu crezi că Domnul i-a cerut să lase de la el și să nu facă din țară o baie de sânge cu legea și constituția în mână de parte lui ci să se smerească și să părăsească România lăsând pe tron pe Mihai și pe români și parlamentul și politicienii să conducă ei pe direcția aleasă de ei, atunci ești dus rău cu preșu... Tu oare zici că președintele i-a cerut?
Iar dacă tu crezi că e concubinaj o relație în care el s-a despărțit de regină și a rămas cu Elena Lupescu până la moarte înseamnă că ești dus rău cu flașneta ipocriziei și ești orb din pătimășie, adică pur și simplu nu vrei să vezi. Probabil nu știi ce înseamnă concubinaj.
Apoi spui că regina Elena era verișoară cu el de a câta o fi fost, dar pe Iacov-Israel nu-l amintești care a luat de soție din ficele unchiului Laban...
Incest este relație sexuală cu cei de gradul I, iar dacă ne amintim că din Adam și Eva suntem toți și apoi din Noe, din copii lui nu mai știu ce invoci, rasismul arian pur sau corceala cât mai la distanță între ramuri?.. deci ce problemă ai tu față de o relație între verișori de ce știu eu ce grad de rudenie, veri de gradul II, deci relația era de gradul peste IV astfel că Biserica nu interzice așa ceva.
Deci înainte de a scuipa fața lui Vodă vezi mai bine dacă ăla e scuipatul tău sau al dracului sau dacă nu cumva ți-a sărit păcură de pe flașnetă că greșelile se iartă (sa o i-a de sotie), însă prostia, răutatea, credulitatea, patima... cu care te autootrăvești... cu astea e mai greu.
|
eu am zis bine ca bati campii, mai ales ca acum s-a dus si zapada de pe el! In ce an s-a casatorit amice Carol 2 cu Elena Lupescu? Pe 3 iunie 1947 la Rio de Janeiro, Brazilia. Carol 2 a divortat de regina Elena in 1928. Din 1929 pana in 1947 cati ani sunt amice? Sunt exact 19 ani. In toti acesti ani cum a trait el cu Elena Lupescu? IN DESFRANARE, CURVIE! Asa zice Regele regilor in Biblie la Matei 5:32- "Eu însă vă spun vouă: Că oricine va lăsa pe femeia sa, în afară de pricină de desfrânare, o face să săvârșească adulter, și cine va lua pe cea lăsată săvârșește adulter". Asa ca lasa vrajeala asta ieftina cu "regele sfant" ca nu tine. Cioara oricat ai incerca sa o vopsesti, tot cioara ramane. Desfranatul tot desfranat ramane, chiar daca e rege sau tractorist. Asta a fost Carol 2: UN DESFRANAT NOTORIU care s-a culcat si cu o prostituata numita Foamea Neagra din cartierul Crucea de Piatra din Bucuresti. Asta TOT PENTRU BINELE TARII, caci de, el era rege si avea dezlegare nu-i asa?
PS.daca tu zici ca e crestineste sa te casatoresti cu o verisoara de gradul 2, asta arata ca esti perpendicular cu ortodoxia. Cred ca de la pamantul plat ti se trage, si e grav sa stii. Vorbeste cu un preot. Doamne ajuta!