View Single Post
Vechi 15.03.2012, 21:09:41
Amaaa91 Amaaa91 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.03.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Părerea mea personală este că problema nu ți-o vei rezolva aici pe forum ci prin spovedaniea deasă la duhovnic, prin post și rugăciune. Cât despre concluzia pe care ai tras-o, îți aparține și nu am ce să comentez - scopul concluzei mele este mulllt mai departe de a vedea cât ești tu de ortodoxă. Eu unul nu te iau la rost, nu am de ce...și nu sunt măsură, însă concluzia mea nu ar trebui să te afecteze atâta timp cât nu te încadrezi în ea.
Nu am spus ca dupa discutia de pe forum ma voi convinge.. nu am venit aici sa imi descopar religia am venit doar sa vorbesc.. sa discut cu alte persoane problema mea...pareri sa vad ce ar face altii in locul meu.. pentru ca m-am panicat si am fost trista si nu aveam cu cine sa vorbesc.. cineva din exterior care nu ma cunoaste o parere impartiala.
Nu vreau sa ma cert cu nimeni doar sa comunic.. sa spun problema unei tinere.. daca citeai mai atent am vorbit si de alte lucruri.. gen dorinta de a avea mai mult interes din partea preotilor pentru noi tinerii si sa nu se rezume totul doar la spovedanie... In fine dupa ce ti/am auzit modul cum vorbesti cu mine.. faptul ca eu vreau doar s aud ce imi place chiar imi pare rau ca am postat mai bine imi vedeam de treaba mea.
Dar ma bucur ca am gasit si persoane care au adus informatii despre religia mea insa fara sa ma judice.
Nu vreau sa ma cert cu nimeni nu imi sta in fire.. daca ai ceva contra mea mai bine abtinete ti/am spus
Doamne ajuta
Reply With Quote