Citand urzicuta:
"vreau doar sa-i demontez toate afirmatiile nefondate pe care le-a facut...m-a intrigat ca a postat atatea afirmatii fara suport real"
Afirmatiile pe care le-am facut au fost foarte bine fondate si vor fi de acum in colo si mai fondate, datorita inversunarii tale. Ceea ce am scris pe acest topic a avut, are si va avea un suport foarte real si anume cartile de teologie ortodoxa. Pt mine, cea mai sigura sursa care are si va avea intotdeauna un suport real este cartea. Ce sa faci? sa demontezi afirmatiile? Am un sfat pt tine: inainte de a le demonta aloca-ti timp si cauta cartea din care am citat, compara ceea ce am scris eu cu ceea ce e scris in carte si mai apoi vorbim.
Toate argumentele mele au fost fundamentate prin trimitere la bibliografie... Au un fundament cat se poate de real si de sigur... Eu nu vin aici ca sa fac afirmatii false(cum fac unii) din punct de vedere al canoanelor si a traditiei. Eu nu iau argumentele pe care le folosesc de pe internet. Stii de ce? Pt ca internetul informeaza oamenii prin dezinformare. Vrei un exemplu? Citeste ce se scrie despre BOSV pe acest site la sectiunea secte. Este cea mai mare dezinformare pe care cineva putea sa o faca! Si culmea este ca sunt cativa care in momentul cand gasesc ceva impotriva BOSV ne arunca "informatia" in fata ca si cum ei au "descoperit America", fara sa o verifice in prealabil.
Dumnezeu sa iti ajute in ceea ce faci!
|