Subiect: Sfanta Cruce
View Single Post
Vechi 20.09.2007, 02:36:53
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Nicoleta, mi-au placut tare mult aceste povestioare spuse de parintele vostru paroh.
Cuvinte simple spuse cu mult talc. Cea mai importanta este insa ideea principala ce se desprinde din aceste povestioare si anume cat de important este sa ne inchinam cand plecam de acasa, cand vrem sa bem sau sa mancam ceva, cand ne culcam copilasii si nepotii, cand trecem prin fata unei biserici, cand visam urat si vrem sa-l izgonim pe " cel rau ".
Sfanta Cruce se recomanda a o avea orice crestin in casa, in fiecare camera pe un perete aaturi de o icoana. Cine le are , cu siguranta simte prezenta Harului Duhului Sfant, protejand casa si pe cei ce locuiesc in ea. Sfintii Parinti ne indeamna a ne face semnul Sfintei Cruci, drept pe fetele noastre si afirma ca Sfanta Cruce este arma lucrata de Dumnezeu, pavaza credintei, vapaie de care se topeste nerusinatul diavol, asa cum se topeste ceara de para focului( cand vrei sa adormi, zi: in miinile Tale Doamne Iisuse Hristoase Dumnezeule, iti incredintez Sufletul meu, pazeste-ma, binecuvanteaza-ma, miluieste-ma dupa mare mila Ta si dupa multimea indurarilor Tale, si viata vesnica imi daruieste.Amin!) DOAMNE AJUTA-NE ! cu mult drag,icamilin
Reply With Quote