Citat:
În prealabil postat de wassabi
Cred in reincarnare pentru ca mi se pare logic, mi se pare ca are sens toata treaba. Nu mi se pare logica doctrina caldeeana (iudeo/crestina/musulmana) in care mortii stau undeva (rai/iad) si vor fi inviati candva ( la judecata de apoi). Care este sensul acestei constructii? De ce ar face Dumnezeu asa ceva?
|
Draga wassabi, in ceea ce crezi tu si eu am crezut, multi ani, si nu mai ca am crezut, am practicat yoga, bioenergoterapie, cristaloterapie, am studiat filozofiile orientale cu mare interes si bine incredintat ca acela era un adevar imuabil, bine argumentat, logic...
Insa am descoperit Biblia. Cuvantul lui Dumnezeu inspirat in om si pentru om. Pana sa citesc Sf.Scriptura "stiam" ca Iisus Hristos este un profet al lui Dumnezeu ca si Budha, Mahomed, ca multi altii poate doar... ceva mai special. Atat de ratacit eram in cunostintele mele. Sfatul meu este prietenesc, nicidecum tendentios caci eu detest prozelitismul si urasc fariseismul. Recomandarea mea - citeste Biblia. Incepe cu Noul Testament, Noul Legamant al lui Dumnezeu cu omul, facut in Sangele Fiului Sau. Si Hristos Iisus sa iti dea lumina, intelepciune si orice binecuvantare ca sa descoperi care este voia Lui pentru tine si pentru viata ta.
Domnul sa te binecuvinteze!
"Daca ramaneti in Cuvantul Meu, sunteti in adevar ucenicii Mei; veti cunoaste adevarul, si adevarul va va face liberi." (Ioan 8:31,32)