Georges se apropia de sfârșit, și avea mari dureri.
Zilele curgeau mucenicește, însă el nu se plângea. Spunea doar, rugându-se: „Hristoase al meu, numai Tu știi cât…” Ajunsese să cântărească 35 de kilograme.
Pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, Domnul l-a chemat la El pe Georges; era ziua când, cu 66 de ani înainte, văzuse pentru prima dată lumina. Nădăjduiesc și mă rog ca Preabunul Dumnezeu să odihnească sufletul fericitului meu soț și vă implor, preacuvioase Părinte Gheorghe, să vă rugați pentru el, pentru copii și, în cele din urmă, și pentru mine, neputincioasa, care își tot pierdea răbdarea. Rugați-vă lui Dumnezeu să mă miluiască și să mă ierte.
Vreau doar să vă mai spun că la pomenirea de patruzeci de zile a soțului meu, pe care am făcut-o la Mănăstirea Ormilia, unde Georges se botezase, multe maici l-au văzut printre noi, strălucind și zâmbind.
Vă mulțumim încă o dată, sfinției voastre și părinților care ne-au ajutat și sprijinit în problemele noastre.
Ne rugăm ca Preabunul Dumnezeu să vă întărească, să vă ocrotească și vă lumineze pururea.
Cu cinste și prețuire,
Catherine Lesier”
Preluat din revista „Aghios Grigorios”, Sfânta Mănăstire Grigoriu din Sfântul Munte, nr. 18.
Traducere de Radu Hagiu
Convertirea minunata la Ortodoxie a lui Georges Lesier