Subiect: o stire noua
View Single Post
Vechi 20.09.2007, 09:38:58
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de ispita_ta
pur si simplu ma lasa fara cuvinte persoanele care tin cu barbatie de demnitatea lor... niste copile au umilit "inaltii prelati" ai Bisericii...
si mi se mai pare ciudat ca de cate ori intervine politia in numele/trimisa de BOR se lasa cu astfel de acte de-a dreptul jenante... si inca au scapat ieftin fetele fata de altii... a avut grija Dumnezeu de ele.
Ma apuca rasul.... Fetelor, dar de legi ati auzit? Stiati ca pentru o manifestatie de acest gen (raspandirea "manifestelor" antiecumeniste) este nevoie de autorizatie? ca sa nu mai zic de bunul-simt.

Este ca si cum parintii invita niste prieteni la un ceai la ei in casa, apoi iese copchilul din camera si urla la ei ca nu sunt bineveniti!

Ce ai vrut sa zici cu "si inca au scapat ieftin fetele fata de altii"?
Adica cum Mirene daca vreau sa impart pe strada niste iconite sau brosuri(fluturasi) cu citate antiecumeniste din Sfinti fara sa fac manifestatie imi trebuie aprobare de la politie,primarie ori BOR ?
Daca vreavreau sa le zic si celorla;lti ca ecumenismul e erezie imi trebuie aprobare ?

Esti jalnic frate cu ascultarea asta a ta fata de ierarhii ecumenisti si eretici.
Reply With Quote