View Single Post
Vechi 16.03.2012, 12:56:24
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
amice, canoanele bisericesti spun CLAR: nimeni NU are voie sa aiba relatii sexuale cu partenerul (partenera) pana nu primeste binecuvantarea lui Dumnezeu prin Taina Sfanta a Casatoriei. Daca nu se indeplinesc aceste conditii cei doi traiesc in desfranare. Carol 2 a trait cu Elena Lupescu timp de 19 ani cum amice (1929-1947-anul casatoriei lor)? Tot ma aburesti ca era o relatie cinstita, binecuvantata. Binecuvantata de cine? Spui ca la cei 2 (Carol si Lupescu) nu se cadea sa se imbrace in alb la Sf. Taina a Casatoriei. Asa este. Nici NU aveau voie pentru ca Biblia interzice acest lucru. Carol 2 NU avea dreptul de a divorta de sotia lui (regina Elena) si de a lua pe alta (Lupescu). Si totusi in IPOCRIZIA LOR (si nu a mea asa cum ai sustinut) au facut-o in Brazilia la Rio in 1947 cand s-au casatorit. Doamne ajuta!
PS-amice ai un stil aparte de a interpreta Biblia. Esti mai ezoteric decat Oreste, pe bune!

Se pare că ți-e mai dragă flașneta roșie decât Adevărul, atunci te las în seama Domnului; tu continui văd ca să susții că regele Carol al II-lea era un desfrânat și un curvar, iar eu rămân la părerea mea, pentru mine a fost un sfânt și este regele soare al României Mari...

Tu bagă în continuare acuze, bârfe, citate interpretate absurd și pâre canonice... neavând habar să le interpretezi conform scripturii, bine însă că ai moștenit de la prietenii farisei și saduchei năravul cărora le faci jocurile întru ambiția puterii... puterea aia a vopselei roșii pe care cu ardoare se pare că o prmovezi... aici.

Deci e treba ta dacă ți-ai învârtoșat inima ca în loc să vezi faptele de sfințenie, și sufletul nobil și cult și corectitudinea în relații a regelui Carol al II-lea dumneata speri să ai dreptate acum pe baza canoanelor la îndreptățiri canonice.

Dacă nu am fost suficient de clar în postările anterioare și mă consideri din nou mincinos, că bat câmpii, ba chiar eretic sau ezoteric înseamnă că ești complet otrăvit și înghițit... și nevrând să vezi și negând la nesfârșit înseamnă că grâul ceresc în tine s-a preschimbat în neghină și aluatul cel bun s-a preschimbat în mocirlochiul fariseilor, saducheilor și ipocriților. ''Feriți-vă de aluatul fariseilor căci ei zic dar nu fac, nici cu degetul nu se ating de datoriile pe care le pun în cârca prostimii...'' și atunci rămâi dragul meu prieten cu ei dacă nu vrei să vii la Dumnezeu.

Eu rămân să susțin sfințenia, smerenia, dreptatea și pacea regelui soare al României Mari, tu în schimb fă ce vrei tu... fă-mă eretic și pe rege desfrânat până când ți se va da de sus ca să te oprești... iar dacă atâta poți sau nu poți atunci asta e, te rabd și te iubesc așa cum ești și te iert pentru patimășia orbirii de care dai dovadă nesfârșită.

Nu cred că are sens să continui discuția cu tine căci ți-am arătat mult prea clar... și dacă nu pricepi atunci rămâi și pune-ți flașneta roșie la nesfârșit și adu pe tapet toate auto-îndreptățirile de pe gLume în speranța că minciunile se vor preschimbă în adevăr și fățărniciile la umbra canoanelor se vor preschimba în dreptate. Eu nu doresc se te mai 'întunec' cu interpetările mele... primite ca dar de sus din Dumnezeu, ''nu vreau să te clătesc de la starea ta cu îndreptări''.

Continuă-ți deci nestingherit plinirea mintereselor bine mituit de grozăvia iluziilor și a fericirii viitorului cel rojcovan, eu te iert cam ultima oară și te las... poate așa încetezi blasfemiile și pârele nemaiavând cu cine să te cerți în deșert! Dar trebuie să-ți mărturisesc: sigur nu ai tu dreptate! Absolut deloc!.. și cu asta basta, facă-se voia Domnului cu tine, eu nu te mai asmut și nu te mai provoc, ca să nu te amărăști și să te sinucizi duhovnicește de tot tot tot.

Domnul spune mai mult: și cine se uită la o femei ca s-ă pofteasă a și săvârșit păcat și adulter în însăși inima lui, în templul trupului său... deci canoanele ale sunt cam fățarnice în interpretarea ta, căci nu pricepi absolut nimic din ele, bine că le invoci, nu-i bai! Iar pentru cei ce trăiesc în Har, nu mai există niciolege, niciun canon, căci Domnul este legea și Lumina... și nimeni nu se va îndreptății prin lege ci prin Dumnezeu, așa că mă lasă rece prostiile și amenințările tale... canonice!

Last edited by vsovivi; 16.03.2012 at 13:08:13.