View Single Post
Vechi 16.03.2012, 14:31:24
xanixade's Avatar
xanixade xanixade is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru xanixade
Implicit

Dupa parerea mea, e ca 5 ani e o perioada destul de lunga pentru a intemeia o relatie serioasa, ma face de asemenea sa ma intreb si cat de puternica e dragostea dintre voi- eu mai degraba cred ca dragostea e puternica si adevarata atunci cand duce la formarea unui cuplu pana la cel mai ultra maxim 1 an de cand se cunosc iubitii; daca dai prea mult timp de asteptare se prea poate sa nu fie el, pe acela pe care il astepti. Tot asa ti-as putea sugera sa te desparti, doar pentru faza asta....

In plus, daca tu iti pui problema trecerii la religia lui, ca deh esti fata si etc, tu cedezi prima in relatia voastra la ceva foarte important. El macar, si-a pus problema asemanatoare - sa cedeze SI el si sa treaca la religia ortodoxa.....??? nu sunt sigur, si nu prea cred.... Ce nu incerci macar sa vezi, daca te tii tare o saptamana, o luna, pe picioarele tale - nu ma las de ortodoxie !! - el ce o sa faca atunci? cum o sa cedeze? sau macar o sa cedeze? nu prea cred. Dar hai sa zicem ca cedezi - ai cedat din prima la religia ta, pentru el, apoi o sa tot cedezi, ba la ceva, ba la altceva, ajungand sub papuc. Si in plus, tu nu iti dai seama ca daca o sa imbratisezi religia lui, daca o sa fie de felul nu stiu caror neoprotestanti sa te puna sa faci 7-8 copii, de iti distrugi toata viata, din cauza a ce.....

Daca doresti, catehizeaza-te, studiaza putin religia ortodoxa, nu te lasa convinsa din prima de acela pentru ca e, vezi Doamne.... neoprotestant si citeste Biblia doar pentru ca aceea e singurul lucru pe care il are. E si o chestie sa te lasi tu convinsa intai, de ceea ce zice, tu de fapt nu prea avand mare idee de religia ta, el fiind destul de informat in a lui.
Iti mai dau un sfat, roaga-te singura, nu alaturi de el, ca rugaciunea ortodocsilor cu a ereticilor nu e buna deloc pentru sufletul ortodocsilor, e urata de Dumnezeu si condamnata de Sfintii Parinti....