View Single Post
Vechi 16.03.2012, 20:20:09
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Tu ai boală pe Carol al II-lea la fel cum masonii, legionarii lui Sima, antiregaliștii, comuniștii și toți ceilalți politicieni de mucava li se puseseră pata, dar ei aveau minteresul politicianist, al profitului pe seama prostimii care-i alegea, dar tu ce ai, ce anume te-a apucat să nu vrei să vezi pe Adevărul? Păi n-a grăit deajuns în strofe Eminescu de ei de toți și Caragiale nu i-a încondeiat în paginile memorabile ale penibilului? De ce nu mergi să-ți tratezi bănuielile și suspiciunile și informațiile luate de la 'istorici' decât să toooot insiști, de ce ții oare ca orbul de bâtă, de par, de ce țâi place ție la bară?

Nu Biblia îl numește desfrânat ci Biblia numește pe farisei și saduchei fățarnici și adulterini, și pe poporul cârmuit de ei: popor mândru și desfrânat... și tare la cerbice.

Oare n-ai auzit dumneata pe Cuvântul:

''Saule Saule, pentru ce mă prigonești? Au doară vrei să-ți rănești piciorul lovind la nesfârșit în țepusă?''

Și încă ceva, Domnul Iisus Hristos n-a schimbat nimic, ci El a împlinit și a desăvârșit legea și proorocii, pe toți, și a lăsat poruncă nouă:

''Să vă iubiți unii pe alții precum Eu v-am iubit pe voi''... deci nu așa doar să vă iubiți și gata ci luînd pilda legii sfințeniei purtată El și de la toți sfinții lui, căci aia se numește ORTODOXIE!.. și nu ceea ce tooooot invoci dumneata... ca moștenire de la farisei și saducheii cei fățarnci și ipocriți care strecurau țânțarul dar înghițeau camila.
mda...sa ne iubim unii pe altii...asa cum i-a iubit Carol 2 pe basarabeni lasadu-i in mainile bolsevicilor. Ce a facut regele "soare" al Romaniei pentru ei. Nimic! A trebuit sa vina maresalul Antonescu pentru a-i elibera. Vad ca de scrierile celor 2 politicieni de care am amintit, si care preamaresc "faptele de vitejie" ale regelui "soare" in luptele lui eroice cu centuristele din acea perioada nu a-i zis nimic.
Si da, am ceva cu Carol 2, cu Mihai si cu toti sefii de stat pe care i-am avut, LASI, HOTI si TRADATORI de neam si tara. Astia 2 se numara printre ei. Doamne ajuta!