Amaaa91
Junior Member
Data înregistrării: 13.03.2012
"Dar nah cu prejudecata e greu ce sa faci.
Si de cate ori pe forumul asta sa mai repet ca nu dispretuiesc nici icoane nici sfinti si tot ce mai este caracteristic religiei mele.."
versus
Citat:
În prealabil postat de Amaaa91
Ce spui tu este religia ortodoxa si cunosc sinoade si canoane.. problema este ca desi sunt ortodoxa si cred in sfintii si in Maica Domnului nu gandesc la fel.. si mai ales cu icoanele.. La inceputuri si in ceea ce scrie in biblie ca daca tot afirma ca e sfanta scriptura calauza noastra, ca asa spunem si noi ortodocsii, nu erau icoane mijlocitori etc.. (o sa/mi gasesti versete care ar putea aduce la existenta la asa ceva sunt sigura) pe mine ma intereseaza sa ma mantuiesc si daca nu ma rog unui sfant anume si vreau sa ma rog lui Iisus Hristos care s-a jertfit pentru mine si ma iubeste mai mult decat parintii mei nu imi primeste rugaciunea? [...]
|
Nu le dispretuiesti, dar nici nu crezi in icoane si in Sfinti. Zici ca esti ortodoxa practicanta dar nu crezi in invatatura ortodoxiei. In Sfanta Traime crezi? Crezi ca Domnul Iisus Hristos este Dumnezeu cuvantul? Cand te rogi, te inchini? Multe idei de ale tale sunt mai degraba sectare decat ortodoxe.
Am citit topicul de la inceput pana la sfarsit de 2 ori si in multe mesaje te contrazici singura. Multe chestii se bat cap in cap. Un duhovnic adevarat nu ar da nici un acord ptr schimbarea religiei. O familie practicanta ortodoxa, nu ar accepta ca fiica lor sa treaca la sectari ptr un amarat de baiat, pentru ca ar stii ca botezul ortodox se anuleaza odata cu botezul sectar, deci practic iti pierzi sufletul si sansa la mantuire. La inceput zici ca nu stii ce sa mai faci daca sa treci la sectari ori sa ramai la ortodoxie. Ti se da sfaturi, nu esti multumita probabil de ce ai citit, si apoi zici ca oricum tu faci ce vrei si nu forumul o sa te ajute sa iei decizia. Apoi sari de la un subiect la altul. Ce treaba are femeia supusa barbatului cu tema topicului iarasi nu inteleg. Eu sincer nu inteleg ce vrei pentru ca nu esti clara deloc. Cum am zis mai sus, te contrazici, schimbi subiectul, nu raspunzi cand ti se da un mesaj si lasi totul asa in ceata si confuz. Eu nu mai stiu exact ce e cu topicul asta.
Subscriu la ce a zis Ovidiu.
ovidiu b. Citat:
" Nu știu de ce mie îmi miroase a troll. "
Am terminat discutia pe acest topic.