View Single Post
Vechi 17.03.2012, 11:53:47
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laur23 Vezi mesajul
daca nu prin vise ne indruma Dumnezeu atunci prin ce???credeti ca daca cereti cva de la Dumnezeu (ceva normal si util nu aberatii) ,El nu ne va raspunde??credeti ca este ceva fara rost pe lumea asta???credeti ca daca spune un preot ca nu trebuie sa credem in vise oare asa este:???sunt ei destul de buni sa ne conduca pe noi catre El???eu sincer cred ca unii dintre ei au uitat ce este iubirea , cn este El...fac de ras ortodoxia dar asta este vaiata...cu bune si rele ...nu putem sa-i judecam, doar Dumnezeu judeca...fiecare crede in felul lui in Creator...si are propria relatie cu El...si datorita braului si viselor urate vedem contrastul dintre bine si rau ...poate ne trezim la realitate si ne intoarce spre El...ceea ce noua ni se pare rau si nefolositor pt Dumnezeu are o mie de utilitati...ceva mic , scanteia , ne aduce inapoi la El...cel mai bn pt un om e sa se roage, sa duca o viat cat se poate de dreapta, si sa lupte pt sufletul lui...acum cat mai putem face ceva cu sufletul nostru , de noi depinde totul...noi il parasim pe Dumnezeu si totusi El ne primeste mereu inapoi...adu-ti aminte de cate ori ai zis cand erai bolnav, infricosat , plin de datorii ...Doamne iart-ma si primeste-ma iar la Tine si El ca un parinte bun te_a primit si ti_a daruit toata dragostea Lui...adica tot ce ai nevoie tu p lumea asta.
Doamne ajuta-ne!!sa intelegem ce trebuie.
Da. Sa intelegem ca visele si vedeniile nu fac decat sa ne sminteasca si sa ne duca la mandrie, adica departe de Dumnezeu.
Sa intelegem ca nu un preot spune ca nu trebuie sa credem in vise ci invatatura Bisericii. Sa intelegem ca Hristos (si nu intelepciunea populata asa cum cred unii) le-a spus evreilor ca asculte ce spun fariseii, nu sa faca ce fac ei.