Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Și noapte nu va mai fi; și nu au trebuință de lumina lămpii sau de lumina soarelui, pentru că Domnul Dumnezeu le va fi lor lumină și vor împărăți în vecii vecilor.
Florin cum adica o zi poate fi si 1000 sau un miliard de ani ? Credeam ca deja stim ca totul a durat 6 zile. 
Ca unii ratacesc si li se pare lor ca pamantul e aici de miliarde de ani e treaba lor.Dar sa zicem ca Adam moare la o secunda dupa ce este creat si noi ii gasim azi scheletul.Ce varsta i-am atribui lui Adam ? 
|
eu am vorbit de o zi a creatiei. Uite ca ziua a 7-a nu s-a incheiat. Nu gasim in Biblie, la ziua a 7-a formula: "Și a fost seară și a fost dimineața..." ca la celelalte zile ale creatiei. Daca ziua a 7-a poate dura atat de mult (si inca nu s-a incheiat ) atunci de ce la celelalte zile ale creatiei le atribuim 24 de ore? De unde stim ca o zi a creatiei a avut 24 de ore? Nu sunt dovezi clare. Biblia nu ne spune cat a durat o zi a creatiei. Eu am spus ca e posibil sa fi durat 24 de ore, dar e posibil sa fi durat si 1000000 de ani. NU STIM SIGUR! Doamne ajuta!