View Single Post
Vechi 17.03.2012, 17:09:40
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
imi pare rau, dar eu resping cu desavarsire invatatura ca toti, fie buni fie rai, au mers in chinuri pana sa vina Cristos, dupa mii de ani, ca sa-i scoata de acolo! adica Avraam, David, Samuel, marii profeti precum Isaia, Ieremia, au fost dati pe mana dracilor sa fie chinuiti, desi au fost oameni drepti, si asta numai din cauza faptului ca Isus inca nu se intrupase!
Desi eu si d-l "Paper Shapeshifter" suntem total la..."extremele baricadei", aici sunt de acord, pentru prima si ultima data. :) Mi se pare propaganda bisericeasca, sau cum zic eu "subiectivism organizational/partinic", aceasta ciudatenie. Ca sa nu mai zic ca, chipurile, chiar si admitand teza asta bizara de inspiratie orfica, au fost scosi din Iad doar "dreptii VT", ca si cand pe planeta asta nu mai traisera atunci sau pana atunci oameni drepti si pe alte continente. Si totul doar ca sa puna in evidenta, pentru oamenii simpli, necesitatea Intruparii. Ca si cand Domnul are nevoie de trucurile retorico-dogmatico-subiective ale oamenilor/organizatiilor pentru a fi admis si proslavit in mintile si inimile celor ce L-au ales ca Mantuitor!
Reply With Quote