Citat:
Īn prealabil postat de anna21
Urmatorul pas "logic" este uciderea batranilor pentru ca nici ei nu mai pot sa-si poarte singuri de grija din moment ce sunt atinsi de boli si neputinte (plus ca nici nu vor exista suficienti tineri din taxele carora sa se incropeasca fondul de pensii).
In extremis, putem concepe o societate unde batranii nu numai ca vor fi nedoriti, ci se va spune ca este datoria lor sa moara, sa nu mai consume resursele celor care au mai multa putere de munca si sunt utili societatii, dar poate chiar ca vor fi nevoiti sa-si cumpere zilele vietii cu bani (adica sa plateasca taxe daca refuza eutanasie) - totul se plateste inca din timpul vietii, cred eu... Pentru ca inca de azi vedem ca dreptul la viata este negat, iar dorinta de a trai este considerata egoism si agresiune (bebelusul este cel ce "distruge" viata parintilor si alte aberatii pe care se bazeaza avortul).
Se inainteaza catre o societate care nu vrea sa stie de boala (vezi vaccinarea), moarte, neputinta, ajutarea celui slab..
|
Aia nu ar fi/e societate, ar fi/e Iadul pe Pamant. In comparatie cu asa ceva, e mai bine sa cada o racheta nuclera iraniana, siriana sau coreeana in Occidentul lor satanic (caci asta e adjectivul care lise potriveste cel mai bine). Nu ar fi nici o paguba...
Eu am vorba asta, cum ca copiii, mai ales cei mici si foarte mici, sunt interfata dintre om si ingeri. Nu-mi revin: cum sa omori copii?!?!!? "Medicii" aia, mai mult ca sigur masoni, care au propus asa ceva, merita gazati, ca toti masonii de altfel.