Citat:
În prealabil postat de wassabi
Nu are nicio logica dar tu nu vrei sa intelegi, nu poti gandi in afara dogmei cu care esti indoctrinat.
|
Hmm oare care este îndoctrinat?...Eu ți-am demostrat doar științific (pe scurt bineînțeles) că teoriile reîncarnării nu stau în picioare.
Citat:
Teoretic exista LIBERUL ARBITRU pe care Dumnezeu ni-l da. Tu insa refuzi sa vezi ca teoria pacatului stramosesc INCALCA principiul liberului arbitru. Refuzi pt ca ti-e frica sa nu faci cine stie ce pacat gandind altfel decat ai invatat la Biserica.
|
Fiecare dintre noi are liberul albitru...iată și un paradox: trecutul se ține de noi ca prezent și ne așteapă ca viitor; prezentul poate frâna trecutul și modifica viitorul; viitorul poate fi anticipat în prezent și poate frâna, chiar stinge trecutul. Deci noi putem frâna și stinge trecutul prin alegerile pe care facem.
Mântuirea noastră nu e numai un dar de la Dumnezeu,
ci și o faptă a libertății noastre.
Citat:
Toata povestea asa a pacatului stramosesc este o INVENTIE pt ca au mai fost oameni, ca si mine, care au pus intrebarea asta: parinte, dar de ce se nasc anumiti copii bolnavi? de ce unii oameni sunt saraci si bolnavi iar altii bogati si sanatosi?
|
Repet această inegalitate noi am produs-o și o hrănim prin păcatele noastre, prin dorința de a avea putere, prin mândrie, prin răutate, etc....
De unde știi tu ce e cel mai potrivit pentru un om...ai stat să te gândești că au fost oameni cărora li s-a oferit șansa de nu mai fi orbi, însă aceștia au refuzat. Oare de ce?