View Single Post
Vechi 17.03.2012, 19:35:34
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de wassabi Vezi mesajul
Nu are nicio logica dar tu nu vrei sa intelegi, nu poti gandi in afara dogmei cu care esti indoctrinat.
Hmm oare care este îndoctrinat?...Eu ți-am demostrat doar științific (pe scurt bineînțeles) că teoriile reîncarnării nu stau în picioare.

Citat:
Teoretic exista LIBERUL ARBITRU pe care Dumnezeu ni-l da. Tu insa refuzi sa vezi ca teoria pacatului stramosesc INCALCA principiul liberului arbitru. Refuzi pt ca ti-e frica sa nu faci cine stie ce pacat gandind altfel decat ai invatat la Biserica.
Fiecare dintre noi are liberul albitru...iată și un paradox: trecutul se ține de noi ca prezent și ne așteapă ca viitor; prezentul poate frâna trecutul și modifica viitorul; viitorul poate fi anticipat în prezent și poate frâna, chiar stinge trecutul. Deci noi putem frâna și stinge trecutul prin alegerile pe care facem.
Mântuirea noastră nu e numai un dar de la Dumnezeu, ci și o faptă a libertății noastre.

Citat:
Toata povestea asa a pacatului stramosesc este o INVENTIE pt ca au mai fost oameni, ca si mine, care au pus intrebarea asta: parinte, dar de ce se nasc anumiti copii bolnavi? de ce unii oameni sunt saraci si bolnavi iar altii bogati si sanatosi?
Repet această inegalitate noi am produs-o și o hrănim prin păcatele noastre, prin dorința de a avea putere, prin mândrie, prin răutate, etc....

De unde știi tu ce e cel mai potrivit pentru un om...ai stat să te gândești că au fost oameni cărora li s-a oferit șansa de nu mai fi orbi, însă aceștia au refuzat. Oare de ce?

Last edited by ovidiu b.; 17.03.2012 at 22:27:52.
Reply With Quote