View Single Post
Vechi 17.03.2012, 20:57:56
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de wassabi Vezi mesajul
Deci daca cineva te face fanatic te simti jignit insa sa spui tu cuiva ca vorbeste prostii e acceptabil :) Iar in "apararea" ta spui ca asa ar fi procedat si musulmanii. Tare.

Mai, mai, cum e cu credinta asta si iubitul aproapelui pentru unii dintre voi :)

Ca sa intelegi ce prostii spui (pot folosi cuvantul din moment ce tie ti se pare uzabil) cum ar fi ca eu sa te scuip iar in apararea mea sa spun "pai la fel ti-ar fi facut si tiganii". Sunt scuzabil daca mai exista unii cel putin la fel de prost crescuti?
La fel ca in mesajul precedent (cu propozitiile) nu-ti inteleg logica. Nu ma supar ca m-a facut fanatic (desi nu-i scrisesem nimic de rau pana atunci), dar nu poti spune ca asta e un cuvant de apreciere. In schimb am spus ca a scris o prostie, nu ca vorbeste prostii. De exemplu tu scrii de reincarnare si contesti si altele din Biblie, dar nu ai intrat pe forumul ortodox sa intrebi ce credem ca am fost in vietile anterioare, doar stii ca ortodocsii nu prea cred in reincarnare. A intreba care e cea mai buna religie pe forumul ortodox e cam acelasi lucru cu a intreba ce am fost in vietile trecute. Intelegi acum?
Mai departe explicatia ta cu musulmanii nu am inteles-o deloc, logica ei imi scapa. Eu voiam sa spun ca nu intri pe un forum ortodox sa intrebi care e cea mai buna religie, cum nu intri nici pe un forum musulman sau adventist sa intrebi acelasi lucru. Nu stiu ce ai inteles tu si nici nu stau sa analizez.
Reply With Quote