Citat:
Īn prealabil postat de Mtcrysty17
acei copii nascuti cu malformatii sau nedoriti nu pot fi ucisi fara acordul parintilor..... cum si avortul se face la cererea parintilor.... nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa se aleaga de lumea asta daca ar fi adoptata o astfel de lege..... oare diavolul a capatat atata putere???? multa vreme am blamat Rusia ca nu a intrat in UE, acum vad ca a ales bine, fiind o tara ortodoxa, nu se pleaca in fata masonilor care incearca sa distruga credinta oamenilor in Dumnezeu.... nu stiam ca in Olanda exista asemenea legi... oare de ce acestor tari criminale le merge atat de bine???? oare de ce mereu Dumnezeu le suporta si le ajuta???? Doamne ajuta...
|
Nu Dumnezeu le suporta si le ajuta, ci stii bine cine....cine a spus Cuiva, pe Care a incercat sa Il ispiteasca "caci mie imi este data slava acestor imparatii, si o dau oricui voiesc"...ai rabdare, domnia ta, si le vei vedea sfarsitul; bine, "rabdare la scara istorica" e cam mult sa ceri unei persoane, care traieste maximum 100 de ani....asta imi spun mie insumi, ca leac temporar si foarte aproximativ contra furiei care ma invadeaza cand mai aflu de-astea...lasati prejudecatile aparent crestine, de fapt de lasa supunere civica conformista, si veti intelege ca "teroristii" sustin familia, religiozitatea, si alte valori ale normalitatii, in timp ce Occidentul nu doar e apostat, a depasit faza asta demult, ci a ajuns infernal, la propriu...acum poate se vede dincolo de valul propagandei secularist-stangiste ca acei "savanti" malefici care au fost arsi pe rug in Evul Mediu chiar au meritat-o...si NU ma refer la mereu scosii in fata bruno, da vinci si galilei...
Si, ca romani, e cazul sa nu le mai luam apararea occidentalilor, din prost inteleasa loialitate (pentru ce??? cumva loialitatea de nevoie a catelului caruia is e arunca cate un os sau mai degraba iluzia osului??!) istorica si/sau din subiectivism/oportunism personal (doar fiindca locuim sau avem interese acolo, sau doar fiindca tara noastra {adica statul masonic roman, care vorbste in numele tarii} e oficial "aliata" cu ei, sau mai bine zis sluga lor). E timpul sa se faca ceva, sa iesim din "carul destinului istoric" al celor fara de/contra lui Dumnezeu, care merge fara frane in goana spre prapastia mortii vesnice. "Iesiti din mijlocul ei, poporul Meu..." (Apocalipsa).
Poate da de gandit faptul ca in toate traditiile, fie ele de nivel religios, sau doar in sentimentul/intuitia populara din multe culturi, Apusul este simbolul/locul mortii, fizice si/sau mai ales spirituale...am auzit ca sunt familii in care copiii plang cand apune Soarele...pare de ras, dar nu e...