@wassbi Ce stii despre genetica cuantica?
Sa iei in calcul ca stiinta poate sa si minta. Nu de putine ori cei de la NASA, de exemplu, au fost prinsi cu minciuni, poze false etc.
Cum explici faptul ca un cuplu negru au nascut un copil alb si un cuplu alb a nascut un copil negru? Au fost cateva cazuri.
OMS. Am vazut si eu stirea asta pe protv. Numai ca nu s-a mentionat si faptul ca li sa da antibiotice animalelor. Si in alte alimente se baga antibiotice, nu doar in carne. Asa omul devine imun la anumite medicatii.
Cum explici inceperea vietii? Cand oul se intalneste cu spermatozoidul, cum de acea celula prinde viata si se dezvolta intr-un om?
Cum de bate inima? Asa pur si simplu?
Din nou, teria lui Darwin cu maimultele sale si evolutia are multe goluri si multi oameni de stiinta au desfiintat-o. Nu este demonstrata. Este doar o teorie. Si Darwin era ateu btw, si daca ii citesti anumite scrieri te iei cu mainile de cap. Darwin, Thomas Malthus, Marie Stopes în Anglia și Margaret Sanger in America sunt unii dintre cei care au pus bazele planning-ului familial, numele original- controlul populatiei. Charles Darwin a descoperit eseul lui Malthus când scria Originea speciilor și a început să-și extindă scopul lucrării sale despre regnul animal, astfel încât să includă și omul. [Eseul despre principiul populației, scris de reverendul Thomas Malthus]
Nu stim deloc cu siguranta daca soarele este in centru. Teoria relativitatii nu este 100% sigura, nedemonstrata si sunt multi oameni de stiinta care o desfiinteaza f.bine. Nu este luat in calcul eterul de teoria revolutiei. Dar depinde ce oameni de stiinta cercetezi. Doar pe cei atei sau si pe ceilalti. Doar pe cei care iti aproba crezurile, sau cercetezi tot pana aflii adevarul. Caci f.multi dupa ce si-au facut o opinie, un crez, nu mai baga in seama ce spun si alti cercetatori, oameni de stiinta care ar putea spune adevarul. Nu stiu ce ortodox ar fi de acord cu teoria lui Darwin.
Last edited by Laura19; 19.03.2012 at 05:42:05.
|