Citat:
În prealabil postat de xanixade
Chestiile astea le pun impreuna ca sa ne dam seama cu totii ca de fapt..... tocmai este foarte demografica, cat si geografica tarile de care amintesti sunt China, India, care au fiecare un miliard de locuitori, peste, plus teritoriu berechet.
|
In India nu ma auzit de un program de reducere a (cresterii) populatiei, cum are China de exemplu.
Culmea e ca nu tarile sarace consuma cele mai multe resurse si produc cea mai mare poluare ci tocmai cele "civilizate" cu standarde "inalte" de trai.
Si ca tocmai ele mizeaza pe un consumism accelerat - produse cu ciclu de viata tehnica, morala cat mai scazut si preturi ridicate la mancare (de proasta calitate, in general).
De asta NU este o problema strict demografica ci si una politica, de politica economica si ceea ce decurge de aici.
Citat:
Da, in America educatia sexuala s-a introdus de la 1950 incolo, parca. Pana atunci a fost si America un stat moral.
|
Oare chiar stii cum e educatia sexuala in America si controversele legate de ea?
Sapa putin, ai sa fii surprins.
Citat:
Foarte interesant. Eu nici macar nu mi-am pus problema din punctul asta de vedere.
|
Raul este ca o bacterie proasta - se multiplica irational, acapareaza toate resursele si sfarseste prin a-si ucide gazda si a muri impreuna cu ea.