View Single Post
Vechi 01.09.2006, 14:54:03
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Sunt romanca si-mi iubesc tara si neamul si de aceea ma doare cand vad cum noi, romanii, suntem facuti de ras in lume si din cauza cui? A unora care au tot interesul sa minta, sa tina oamenii in ignoranta si in frica, pentru ca a sustine asemenea aberatii inseamna sa semeni frica, panica, groaza. Asa au facut si comunistii, ne-au torturat si acum vin altii, probabil pentru ca este nevoie ca poporul acesta al nostru, atat de urgisit sa fie tinut in frica pentru ca altii sa profite de pe urma lui.
In Apocalipsa dupa Ioan scrie cumva ceva despre cipuri si alte insemne pe care va trebui sa le avem ca sa ne cumparam paine? Pana de curand nici noi nu am cunoscut acest termen caruia se incearca a i se devia intelesul. Cui foloseste? Celor care au interes sa semene frica.
Tot ce scrie, ce se spune, e facut, e inventat de oameni. In Sfanta Biblie nu scrie asa ceva. Citeste, te rog, cu atentie ce-am scris despre timpurile pe care le traim astazi, acum. E tot pe aici, prin apropiere. Asa ca nu neg raul care ne paste, dar nici nu pot fi atat de naiva incat sa nu gandesc si sa ma las manipulata de oameni care vor, cu orice chip, sa aiba numai ei dreptate si dreptatea lor, ideile lor sa le impuna si altora. Pe mine nu ma poate obliga nimeni sa adopt modul de gandire sau ideile altuia.
Spui foarte corect ca ne intalnim aici sa invatam, sa schimbam pareri. OK, asa e. Dar daca teoretic stii de ce ne intalnim, de ce ma ataci, de ce ma obligi sa gandesc ca tine, de ce ma obligi sa cred in lucrurile care-ti convin tie? Uite, ca nu vreau sa cred in lucruri care nu sunt pomenite in Sfanta Biblie, nu pot sa cred in lucruri fabricate de oameni.
Cred ca ai inteles ca vreau sa gandesc singura, cu capul meu si refuz sa adopt modul de gandire al altuia mai ales cand acest mod de gandre e complet eronat.
Si, doresc sa fiu trasa de maneca si chiar multumesc daca, din diferite motive, se intampla, om sunt si eu, sa aduc vreo atingere celor sfinte.
Dar, daca persoana mea te deranjeaza, nu-i nimic, sunt alte forum-uri crestin-ortodocse unde pot merge. Asta nu e o problema. Nimeni nu-i batut in cuie, nu-i asa?
Reply With Quote