View Single Post
Vechi 19.03.2012, 20:46:20
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de wassabi Vezi mesajul
Hai sa-ti explic, pentru ultima oara: Cum poate fi Pamantul centrul universului daca pamantul nu este nici macar centrul sistemului solar in care se afla? La fel, Soarele nu se afla in centrul galaxiei sale ci pe undeva spre periferie, si ala sa invarte in jurul unui alt centru. Intelege pentru totdeauna si nu mai insista in lucruri care te depasesc: pamantul NU ESTE in centrul Universului. Doar pentru ca nu stim care-i centrul universului nu putem afirma ca este Pamantul. Stii de ce? Pentru desi nu stim care e centrul STIM insa ca pamantul NU ESTE acest centru! Centrul universului este (asta daca exista centru, daca nu cumva universul este infinit) un punct central al unei galaxii si nicidecum o planeta! Pe bune, nu mai vorbi de lucruri care te depasesc.
Am scris ceva ipotetic, pentru ca nu are importanta in crestinism, nu se spune nici ca e centrul nici ca nu e. Astonomii spun ca nu numai stelele se misca in cadrul galaxiei, dar si galaxiile se misca. Se crede ca sunt aproximativ 200 miliarde de galaxii, fiecare cu cate 10 milioane - 1 miliard de stele. Cum vezi eu nu am spus ca fix punctul de pe ecuator e mijlocul universului, ci ca e posibil sa ne aflam pe la mijloc, sau nu, nimeni nu stie asta. Chiar si daca galaxia noastra e in mijloc, intre 200 de milarde de galaxii putem spune ca si noi suntem tot in mijloc.
Daca tot ai pomenit, iata aici niste dovezi ce tin de astronomie care contrazic faptul ca universul are miliarde de ani: http://www.scribd.com/doc/33248107/C...ific-Pr-Pamfil Sunt primele pagini, pentru ca e o lucrare mai ampla.
Doar dovezile le poti gasi si aici: http://www.creationism.info.ro/blog33/2007-08-12.htm
Prima dintre ele este ca galaxiile se rotesc prea rapid in jurul propriei axe, chiar si in cazul a doar cateva sute de milioane de ani de existenta a universului (iar cifra recunoscuta e de 10 miliarde) nu am mai fi avut galaxie in forma de spirala.
Reply With Quote