medicamente pentru raceala
Informatii aflate...
"avand semnele clasice ale unui inceput de raceala, am vrut sa iau ceva. Si-mi cad ochii pe un medicament x aflat in casa, cunoscut pe piata de altfel. Din lenea specifica serilor mele, ma pun sa citesc prospectul... asa aiurea.
Din reactiile adverse "posibile" (ei au folosit acest termen):
crize de astm bronsic,
dermatita alergica, edem angio-neurotic, febra, eruptii cutanate, urticariene si eritematoase,
soc anafilactic,
agitatie, ameteli, dureri de cap, confuzie,
convulsii,
cosmaruri, senzatie de frica, halucinatii, insomnie, iritabilitate, neliniste, nervozitate, parestezii, psihoza, slabiciune, sedare, somnolenta, tremur, vedere incetosata sau alte tulburari de vedere, aritmii, bradi- sau tahicardie,
colaps,
hipertensiune tranzitorie, hipotensiune ortostatica, lesin, palpitatii, cresterea vascozitatii secretiilor bronsice, deprimare respiratorie, congestie nazala, senzatie de uscaciune la nivelul gurii,nasului si gatului,
anorexie,
constipatii, dureri abdominale, greata, varsaturi, disurie, retentie de urina, colica renala,
insuficienta renala acuta,
piurie sterila, ginecomastie, scaderea libidoului, impotenta, anemie hemolitica, agranulocitoza, leucopenie, pancitopenie, trombocitopenie, transpiratii, brefarospasm,
icter
si hipoglicemie.
"Daca aveti orice alt simptom care va nelinisteste [si daca mai apucati - n.n.], informati medicul dumneavoastra sau farmacistul".
:)"
|