[quote=cristiboss56;435531]Modul tău de adresare este tendențios și răutăcios , și vine ca urmare a ștergerii tale din lista mea , asta ca să știe tot "poporul", ce și cum. În numele cui vorbești de folosești pluralul ? Nu ți-e rușine că destul m-ai smintit în acest post prin îngâmfarea și răutatea ta ? Te iert , dar te rog să mă ignori , așa cum o fac eu dealtfel ! ! ! Deci , gândește pozitiv , și vei trăi bine , iar atunci când sufletul îți este îngreunat de păcate, nici liniște nu vei avea, și nici împăcare cu Dumnezeu nu va fi . Atenți deci ! Asta ca o foarte scurtă explicație . Te mai rog să renunți din mândria asta nenorocită , ce se simte în fiecare cuvânt al tău. În rest, să ne vedem cu bine în Rai și post binecuvântat. NOTĂ : ESTE ULTIMUL RĂSPUNS ( MESAJ ) PE CARE ȚI-L ADRESEZ ÎN ASTĂ LUME . Pace și multă bucurie ! Cristian[/quote
"Niciodată să nu spui nicodată" - nu știu cine a spus-o dar se potrivește. Nu mă așteptam la tine Cristi să ai o astfel de atitudine față de Mirela despre care NU ȘTII NIMIC (mama care este foarte bătrână are o vorbă " faptele mamă, faptele nu oala cu laptele" - tradus degeaba postești dacă nu ai fapte)
Răutăcios ești tu și nu e prima oară. Nu te judec dar adeseori atitudinea ta față de diferiți useri mi s-a părut arogantă, tranșantă (la modul negativ) și de pe o poziție de leader de grup (boss)
Te rog să mă ștergi și pe mine din lista ta.
M-ai dezamăgit. Să dea bunul și milostivul Dumnezeu să cunoști oamneii care sunt în spatele monitorului și care sunt cu adevărat OAMENI.
Să te ocolească iapitele. Orice mi-ai răspunde nu mă vei tulbura.( Dar mai bine nu-mi răspunde)
|