Citat:
În prealabil postat de bmd
M-asi amuza de-a dreptul cind vad cita naivitate stapineste in Romania in privinta islamului. Spun ca m-asi pentru ca de fapt imi vine sa urc pe pereti cind citesc ce citesc.
Mai fratilor nu vorbiti de ce nu cunoasteti. Nu comparati cei citiva turci din Constanta cu orase intregi musulmane din occident! Daca la voi ziarele nu scriu zilnic de convertiti la islam care incearca sa-si arunce fostii co-nationali in aer asta nu inseamna ca asa-i peste tot. In Germania se scot crucile din clase ca sa nu-i deranjeze pe musulmani! Se incearca proiecte de introducere a islamului ca religie in scoli.
Pe voi va omoara ecumenismul care este mai mult teoretic decit practic in timp ce islamizarea care este practica...va lasa rece! In Germania a devenit problema de stat.
Nu va cer sa-mi dati dreptate, nu va cer sa faceti ceva dar nu ar fi rau sa mai priviti si dupa gard!
|
pai aici ne impungem unii pe altii,crestini cu crestini,care are dogme mai bune,care are sfinti mai sfinti decat altii...nu ne uitam la dusmanii lui Hristos care in maxim 5 ani ne vor intrece ca numar.nu ne gandim de ce islamul creste si iar creste,desi are parte de cea mai proasta publicitate.
lupta in viata este pentru Hristos si nu impotriva fratilor care sunt si ei,la randul lor intru Hristos.
nici nu ne dam seama cum ne acapareaza musulmanii,pe mama mea au dat-o afara dintr-un magazin pentru ca avea o bere in mana si i-au spus sa iasa pentru ca ei sunt musulmani si nu beau.asta i-a spus-o sotia unui musulman,islamizata si ea..
majoritatea magazinelor au in spate musulmani,pe unul dintre ele scria numele lui allah.de ce trebuie sa accept eu regulile lor intr-o tara crestina?de ce trebuie sa vad eu la televizor emisiune musulmana?