View Single Post
Vechi 21.03.2012, 08:06:47
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Poate ca e mai bine intai sa te definesti tu ca om si sa nu astepti ca asta sa se intample odata cu casatoria. Cu totii simtim ca nu suntem cu adevarat impliniti decat daca facem parte dintr-un cuplu, dar cateodata se intampla ca pur si simplu perechea nu se completeaza reciproc, ci unul incearca sa il anihileze pe celalalt. Si cu toate astea e posibil sa incerce sa-l inghita, sa-l fagociteze, dar sa nu-l poata digera. Daca cu toate eforturile si sacrificiile pe care le faci relatia nu merge, risti sa iesi din ea ciuntit, amputat, mutilat, sa constati ca nu mai ai o viata la care sa te intorci pentru ca ai renuntat la ea.
Cred ca totusi un numar foarte mare dintre noi, in frunte cu mine, habar nu au ce presupune casatoria, cu toate ca si eu ca toate fetele am crezut toata viata ca asta ma va desavarsi.
Ma tem ca de asemeni multe din invataturile crestinesti mi le-am insusit si le-am implementat intr-un mod gresit, astfel incat ih loc sa ma elibereze, cum aveau menirea initiala, m-am facut rob de buna voie, dar nu cui trebuia. Nu pot sa nu constat ca si semenii nostri se folosesc cateodata de invataturile lui Cristos in scopuri pur egoiste si chiar comerciale, intr-un mod abuziv, cateodata, invoca mila crestineasca, iertarea, smerenia, intoarcerea celuilalt obraz, etc.