View Single Post
Vechi 01.09.2006, 15:52:14
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iliecata2003
SAURIAN, dorinta mea de a avea copii mi se pare una cat se poate de fireasca. Nu inteleg de ce trebuie sa fiu pusa la zid pt asta.
Eu n-am nimic impotriva acestei dorinte. Daca m-am referit la exagerari m-am referit la faptul de a incerca orice tratamente pentru a avea copii. Stii, sunt unele persoane care vor ceva chiar daca le-ar putea face rau ( fara sa stie ca le face rau ). Si Dumnezeu nu implineste rugaciunea pentru ca sa nu-i faca rau la acea persoana. Sa-ti dau un exemplu spus de un calugar: un om pe care il stia se tot ruga sa aiba timp liber deoarece nu putea sa-si ia concediu cu lucrul sau. O ajuns sa se roage atat de intens pentru asta ca Dumnezeu i-a implinit rugaciunea. Si a stat vreo doua saptamani la spital ca s-a imbolnavit. De aceea te sfatuiesc ca pe langa rugaciunile normale de a avea un copil sa spui si o rugaciune catre Dumnezeu si Maica Domnului ( sa nu uitam de Maica Domnului, parintele Arsenie Boca s-a rugat pentru ceva 40 de zile cu ajunari la Dumnezeu si cand a apelat la Maica Domnului imediat a primit raspuns ) ca daca considera Dumnezeu ca nu e bine sa ai copil sa-ti arate de ce. Si nu uita ca poti avea copii si adoptand ( scuze ca ma bag in halul asta in chestii care nu ma prea privesc si in care nu ma stiu ). Daca imi spui numele de botez as spune la anumite persoane sa te pomeneasca la Liturghie. In fine, sper din toata inima ca Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunea!:D Si iarta-ma din nou!

Cine e nedrept sa nedreptateasca inainte. Cine e spurcat sa se spurce inca. Cine este drept sa faca dreptate mai departe. Cine este sfant sa se sfinteasca inca.

Reply With Quote