Subiect: Ispita !
View Single Post
Vechi 21.03.2012, 19:43:49
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de George.m Vezi mesajul
Sa ne nevoim nu numai a ne lupta cu dracii, pentru a ne apara, ci si a-i razboi pentru a-i birui. Cel dintai, cand loveste, cand e lovit. cel de-al doilea, totdeauna goneste pe vrasmasi (Sfantul Ioan Scararul).
De multe ori dezarmam in fata ispitelor , si avem convingerea ca suntem ispititi peste puterile noastre , dar sa nu uitam ca Dumnezeu nu ingaduie sa fim ispititi peste puterile noastre , precum este scris in Corinteni 10:13, sau in Luca 4:13 si in Evrei 4:15 (2:18 ) .Sa nu uitam ca El insusi a fost ispitit , sau s-a lasat ispitit , ca sa ne fie noua pilda . Pe multi i-am auzit ca "Dumnezeu ne ispiteste" , ori aceasta este mare inselare , o inselare venita de la draci, caci este clar scris " Nimeni , cand este ispitit , sa nu zica: Sunt ispitit de Dumnezeu . . . ". Pana la urma noi insine ne "predam "in mainile ispititorului , de buna voie si nesiliti de nimeni , iar arma de temut este RUGACIUNEA , dar despre asta am vorbit la Topicul de specialitate dedicat rugaciunii !
Inchei scurta mea interventie in a reaminti promisiunea Domnului :"Fericit de cel ce rabda ispita. Caci dupa ce a fost gasit bun , va primi cununa vietii pe care a fagaduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc " !
Asa sa ne ajute Dumnezeu !