Cozia, Urzicuta statele nu mai fac de mult singure legile indiferent cum se cheama Germania sau Romania!!!! Legile trebuie sa fie comforme EU asa ca este imposibil sa-ti mai pastrezi identitatea crestina in Eu care nu are in constitutie ca este o organizatie crestina!!! Deci fiecare are dreptul la religie libera inclusiv islamul si ca atare drepturi care chiar daca ne afecteaza sint drepturi garantate de stat. Nu-i vorba de o moschee doua ele exista cel putin la citeva sate una si in fiecare oras.
Si nu ma intereseaza ce se spune in presa Cozia (tare ma crezi tu prost pe mine:p) eu traiesc cu ei si intre ei!
Linia acum citeva luni era de a demonstra superioritatea islamului cu greselile crestinismului. Acum s-a schimbat intr-o rezerva vadita!!!
Se vad schimbarile cu ochiul liber nu-i nevoie de presa. Si in ochii lor vezi altceva VEZI! intelegi? Sint colegi de servici cu care nu am avut probleme niciodata si care au atituine schimbata fata de toti dupa cum se cinta in moschee. Si moscheile lor nu sint goale ca bisericile crede-ma!
|