daca scrii o ora si sta doar o ora si te intreaba directorul de ce ceilaltiau 3 ore nu poti spune ca tu ai stat o ora si ei 3 in plus? poate tu ti-ai terminat treaba mai repede ca ei ...
si la sotul meu la serv mai sunt nereguli de astea, dar de la sefi nu de la angajati, in primul rand pe cartea de munca scrie 4 ore dar el sta de la 8 la 17 ... plus ca il trimite in delegatie la bucuresti cel putin o data pe saptamana ... si pleaca dupa-amiaza din timpul lui liber, ajunge pe la 1 2 noaptea in bucuresti, doarme in MASINA, ca bani de cazare Doamne fereste sa ii dea, in ziua respectiva trebuie sa ia marfa din bucuresti sa o incarce si pana seara trebuie sa fie acasa, pentru ca a doua zi la 8 trebuie sa se prezinte la servici .... si BINEINTELES ca orele suplimentare NU SUNT PLATITE .... este o bataie de joc cum nu am mai vazut ... si salariul in mana e mai putin de 10 mil ...
asa seful va poate descoperi, poate pune o camera sau afla el cumva ... si sa nu aveti probleme mai grave ... de convins sa nu mai faca de astea ma cam indoiesc ca poti ... si mi se pare cam mare diferenta de la 1 ora la 2... hai in loc de o ora scrii o ora jumate ... da 3? vorbeste cu ei ca nu e bine ca va poate descoperi sau zi-le ca la tine sa treaca exact cat ai stat si eventual zici sefului ca ai stat mai putin decat ei ... atata timp cat iti faci treaba bine si ti-o duci la bun sfarsit nu cred ca ar avea ce sa comenteze ca unu sta mai mult peste program din timpul lui liber si unu mai putin ...
|