Citat:
În prealabil postat de iuliu46
E treaba ta dar vezi , deja te afli in afara "stiintei ".Tu vrei sa amesteci lucrurile pentru ca asa au sens pentru tine.Cineva spunea ca nu am atata credinta incat sa cred in evolutie.Te intreb si eu : Ce nevoie are stiinta de falsuri ? Nu e vorba numai de desenele alea ci de un lung sir de falsuri.Practic nu te poti increde niciodata in ultimele descoperiri pentru ca nu stii daca nu cumva sant opera unor "entuziasti ".
Daca minciuna a mers prea departe si oamenii nu mai pot da inapoi ? De ce exista oameni de stiinta care fac pasul inapoi cu orice risc ? Ei nu invata acelasi lucru ?De ce isi risca o cariera frumoasa numai ca sa spuna ca santem mintiti ?
|
de stiinta este nevoie, stii si tu lucrul asta. daca maine te vei simti rau (sper ca) vei merge la doctor. eu asta as face, nu voi incerca sa ma salvez prin rugaciune. in acelasi timp, este ceva in oameni care nu poate fi explicat, cel putin nu deocamdata, prin comparatii cu maimute.
dar trebuie sa cercetam, ca sa evoluam. ca sa putem sa ajungem mai repede unde avem nevoie, sa putem comunica mai usor, sa ne putem trata sau vaccina. si toate aceste solutii nu sunt operele unor entuziasti. sunt rezultatul a multor ani de studii si de munca. tu le numesti falsuri, sunt de fapt teorii partiale, cu date incomplete, care se construiesc in timp, ajungand sa le contrazica pe cele vechi. dar daca nu ar exista ideea, intrebarea, unde am fi acum? chiar si crestinismul a "evoluat" din iudaism si daca nu ma insel multe rituri se pastreaza si astazi. si Isus a fost un fel de insurgent la vremea lui. cred.
nu stiu despre ce cariere imi spui, sau la ce minciuni te referi, te-am pierdut aici.