View Single Post
Vechi 23.03.2012, 23:16:46
vladstejaru vladstejaru is offline
Member

Data înregistrării: 20.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai eu nu am zis ca nu avem nevoie de stiinta.Eu doar ti-am zis ca tu cu teoria ta esti in afara "stiintei ".Iar cand am vorbit despre falsuri m-am referit chiar la falsuri. Adica ala a desenat embrionii asa stiind ca produce un fals.Unul care face un schelet din partile mai multor animale stie ce face.Si e vorba de un lung sir de falsuri nu de cateva accidente.

Iar cand spun de carierele celor care ne spun ca sant multe minciuni ma refer la o mana de oameni care au ales sa spuna public ca nu exista nici o dovada care sa sustina originea tuturor formelor de viata de pe pamant dintr-un stramos comun. Si multi dintre ei au avut numai de pierdut din cauza asta.
Intrebarea este ce se intampla cu un om de ajunge sa spuna asta.Sa spunem ca T.E. este adevarata. Ce se petrece cu cei care dupa ce studiaza ajung sa ne spuna ca santem mintiti ? Sa zicem ca unii ar face-o pentru bani, adica scriu niste carti si asa castiga mai mult dar sant destul de multi care nu fac asta.Practic isi rateaza o cariera, pentru ca nu mai sant primiti pe nicaieri odata ce se impotrivesc teoriei evolutiei.
Si apoi vedem cu ochii nostri ca sant posturi de TV cu vadit caracter anticrestin cum este National Geographic. Numai uite-te ce documentare au facut despre Iisus. E treaba lor ce fac dar de ce sa nu-mi pun si eu niste intrebari ?
Asta fac si eu, imi pun niste intrebari. Multumesc pt clarificare.