Citat:
În prealabil postat de vladstejaru
Nu sunt de acord cu predarea religiei in scoli pentru ca religia nu este o stiinta. Teoria evolutionista a fost singura predata pentru ca este singura varianta stiintifica.
Dupa cum probabil stii, miracolele nu se predau la scoala copiilor. Le afla in familie, din povesti. Si nu mi se pare normal sa fie initiati din clasa pregatitoare intr-o religie pe care nu au ales-o. Sa invete despre mantuire la 6 ani? Mantuirea a ce? Sa invete la scoala ca daca isi doresc ceva ii pot cere ingerasului? Nu cred ca e spre binele lor. Dar e doar parerea mea.
Stiu ca te va supara raspunsul meu si am sa incerc sa fie ultimul, pentru binele amandorura.
|
Nici muzica sau desenul sau sportul nu sant stiinte si totusi le predam in scoli.

Eu cred ca predarea religiei in scoala este un mare pas inainte.Sigur ca ateii recurg la o mare smecherie cu statul laic asa cum au facut si in occident si probabil ca pana la urma o sa castige.Pentru ca ei au transformat statul laic in care libertatea religioasa este garantata in stat ateu in care libertatea religioasa este cel mult ingaduita.Adica inchina-te tu daca vrei in casa ca aici afara conducem noi ateii.

Eu imi aduc aminte cum atunci cand eram mic m-am dus cu parintii la Mangalia si langa hotel era o moschee. Si iesea unul in toiul noptii si canta de mama focului ...era deranjant dar asta e frumusetea statului laic.Lasa-l domnule sa cante, de ce ti-ai facut hotel langa moscheea lui ?
Si era comunism atunci.