View Single Post
Vechi 24.03.2012, 00:07:14
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
te-ai comportat acum ca un sectar in sensul ca citezi doar jumatati de versete si incepi sa bati campii.
Precum se poate vedea, am citat întreg versetul [18], pe când tu ai citat doar o cincime din el. Să înțelegem că te-ai comportat ca un veritabil super-sectar?

Citat:
Am afirmat eu ca in timpul VIETII sale pamantesti era mort Hristos? Daca era viu cum sa fie mort?
Ai afirmat că "deși era mort cu trupul, a fost viu cu duhul." Iar eu ți-am răspuns conform Bibliei că a fost făcut viu cu duhul (ori făcut viu de Duhul [Sfânt]) iar asta s-a întâmplat la Înviere. Nu în momentul când a murit. Dacă nu interpretezi textul în felul acesta corect, ai putea ajunge la aberanta concluzie că înainte (în timpul vieții Sale pământești), El era mort cu duhul; fiind făcut viu cu duhul doar în momentul morții!

Vezi ce mare importanță are citarea corectă a Bibliei și apoi interpretarea corectă?

Citat:
Aaaaaa...pt tine este greu de acceptat ca omul are un spirit nemuritor. Doamne ajuta!

'
Spirit nemuritor, ori suflet nemuritor? La capitolul acesta ai mari lacune... cam cât spațiul alb lăsat în postarea ta...
Reply With Quote