SAURIAN, uite. Sunt convinsa ca Dumnezeu face totul cu un scop si cum este mai bine pt fiecare. Dar nu vreau inca sa cedez. Atunci cand va veni vremea mi se va arata ce trebuie sa fac si cum sa fac. Cum am mai spus semnificatia zilei mele de nastere imi da speranta ca totul va fi bine intr-o zi si ca Dumnezeu ma pune la incercare.
Ma rog, in ultima vreme mai mult ca niciodata. Sufletul ma doare si parca ma arde.
Cred ca esti barbat si o sa te intreb ceva. Stii cum este sa tanjesti sa simti cum creste in tine un ingeras mic pe care Dumnezeu ti l-a trimis sa il ocrotesti si sa il cresti intru credinta si dragoste de oameni? Stii cum este sa visezi noaptea ca puiul tau te striga si te roaga sa nu abandonezi "lupta" pt ca totul va fi bine? Stii cum este ca in fiecare seara sa vorbesti cu pruncul tau nenascut si sa il mangai in gand? Ti-ai dorit vreodata cu adevarat ceva pt care sa fii in stare sa iti dai viata si fara de care ai simti ca totul in jurul tau nu mai are nici o valoare? Daca ai sti si ai simti toate astea nu m-ai mai intreba de ce fac tot ce imi sta in putinta pt a-mi implini visul de a fi mama.
Poate ca gresesc, sau poate ca nu, dar sunt sigura ca intr-o zi voi afla raspunsul la toate intrebarile care ma macina si nu imi dau pace. Am rezistat 3 ani si mai bine si voi mai rezista. Credinta mea ma tine in viata si gandul ca Dumnezeu isi va duce aminte si de mine intr-o buna zi si minunea mea se va implini.
|