View Single Post
Vechi 24.03.2012, 18:13:58
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexioana92 Vezi mesajul
Imi cer scuze pentru faptul de a nu va fi oferit suficiente informatii in ceea ce ma priveste. Sunt studenta in anul II la medicina generala, sunt crestin-ortodoxa, la fel ca intreaga mea familie, caci provin dintr-una cu destul de multi preoti si cuvantul Domnului mi s-a facut cunoscut inca de mica.
Daca sunt crestin practicant? DA. Daca fac macar o zecime din cate s-ar cadea sa fac? Nu. Incerc sa urmez pe cat pot poruncile Domnului, dar mai am de lucrat...

Daca limbajul meu sau modul in care am pus problema in mesajele de mai sus v-au facut sa credeti ca pun accent mai mult pe stiinta decat pe religie, imi cer iertare.Lucrurile nu stau deloc asa. Intentia mea este sa scriu o lucrare pentru un Congres de Medicina. Asadar,dupa parerea mea, sunt nevoita sa pun problema din perspectiva stiintifica, urmarind in acelasi timp sa transmit mesajul ca medicina si religia nu trebuie sa fie despartite, ca medicul poate face mai mult bine pacientilor daca intelege ca Dumnezeu este cel care lucreaza prin el si ca singur nu poate face nimic. Pe de alta parte, as vrea ca cei ce ma vor asculta sa inteleaga si ca pacientul care crede si se roaga Lui Dumnezeu si care mai si este sustinut de medic in sensul acesta, are sanse mai mari de vindecare, ca sa zicem asa.

Cam acesta este scopul meu; acestea sunt informatiile despre mine.
Astept raspunsuri in continuare! Multumesc frumos
sunt studii care spun ca dorinta de viata ajuta in vindecarea pacientului.
iar rugaciunea pentru vindecare demonstreaza dorinta de viata.
Reply With Quote