pai da,este o singura cale adevarata.calea lui Hristos.catolicii nu au calea lui Hristos?crezi ca toti crestinii intra in aprofunzimea dogmelor crestine si a teologiei?multi dintre ortodoxi si crestini nici nu stiu care sunt diferentle dintre noi.unii poate traiesc doar in comuniune cu Dumnezeu si in ascultare de Dumnezeu,fara sa mai citesca istoria bisericilor si separarea lor.importanta este fapta si credinta.
intr-adevar cred ca vor fi osanditi cei care au schimbat acele dogme care erau deja acceptate de mai marii bisericii.dar nu vad nici o vina intr-un catolic de rand,care are si el parte de aceleasi minuni si i se dezvaluie Dumnezeu ca si noua si care are parte de sfaturile duhovnicului care ii spune ca asta este credinta cea dreapta.
tu,dulcineea spuneai ca fiecare om necrestin va intalni o personaa care sa-i arate calea.de ce l-ar crede acel necrestin pe crestin?daca la tine vine un catolic sau un sectant ,tu il crezi pe acela?si nu uita ca sunt atatia care nu au parte de ceea ce zici tu.o musulmanca nu iese din casa ca sa cunoasca ea crestini.
iata ce zice parintele Cleopa:
,,a doua lege dupa care se vor judeca oamenii dinainte de Hristos si toti cei ce nu cred in Hristos,este legea zidirilor,a intregii creatii care ne sta pururea in fata si ne spune ca este facuta atat de minunat de un Creator nevazut,de Dumnezeu.,,Lumea vazuta,spune Sfantul Vasile cel Mare ,este scoala a sufletelor celor cuvantatoare,este Biblia nescrisa a tuturor oamenilor,,
|